Steve Hannington Koncert

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 12/12/2016
20:00 - 22:00

Location
Ustanova Kulture Vuk Stefanović Karadžić

Category(ies)


Obaveštavamo Vas da je u pripremi  Steve Hannington koncert podrške osnivanju Društva Srpsko-kenijskog prijateljstva i velikog cam-back-a nekada veoma popularnog Steve Hanningtona, poznatijeg kao Steve Šumadinca ili Steve Zvezdarca, koji se posle 26 godina vratio u Srbiju.

Ovaj humanitarni događaj i koncert su zakazani na dan Kenije i to 12.decembra 2016. u Ustanovi kulture Vuk Karadžić u Beogradu u 20h.

Stevinom pozivu su se za sad odazvali: primadona srpske opere Jadranka Jovanović, glumice Ana Sofrenović i Vjera Mujović, a dolazak je potvrdio i Bora Đorđević, kao jedan od umetnika sa kojima je Steve svojevremeno sarađivao. Domaćin će biti gospodin Bule Goncić, a očekujemo i dolazak PPV i ministra inostranih poslova Ivice Dačića kao i predstavnika ambasade Kenije.

Lista učesnika se svakodnevno povećava jer je Steve sarađivao sa mnogim poznatim umetnicima sa ovih prostora, a mi kao njegovi prijatelji i saradnici nismo u situaciji da ih sve obavestimo budući da je broj naših kolega i volontera veoma skroman.

Takođe, događaj ćemo snimati kamerom, tako da će se snimak verovatno korisiti u daljoj kampanji i promocije kako Steve-a tako i Društva srpsko-kenijskog prijateljstva za koji već izrađujemo web sajt na kome će banere imati naši partneri, smimamo himnu koju je komponovao Vojkan Borisavljević, a učestvuju pored Steve i Jadranka Jovanović i Ana Sofrenović kao i video spot.

Pozivamo sve pojedince i institucije da nam se pridruže u organizovanju ovog događaja. Kontakt telefon se nalazi na kraju ove objave.

U prilogu su linkovi članaka i emisija u kojima se Steva pojavljuje.

Tekst u Novostima:

http://www.novosti.rs/vesti/scena.147.html:638009-Stiv-Hanington-Jos-sam-Jugosloven-u-dusi#

Steva u Žikinoj šarenici:

https://www.youtube.com/watch?v=w3YA9SiYkOs&index=9&list=PLncKV4AgJgEkU4LOFwP_ubI_9Kezhvund

Steva u Ami G Show:

https://www.youtube.com/watch?v=cTPJj8XjHhg

Facebook:

https://www.facebook.com/hannington.chokwe

Dobrodošli.

Vaš Steve Hannington  i

Dušan Minić,  Studio Fuzija – u ime ekipe Steve Hannington-a

Tel. 069 53 85 333

studio.fuzija@gmail.com

www.fuzija.rs

Оставите одговор