OUTSOURCING SRBIJA

Outsourcing Srbija – Beograd: većina malih i srednjih preduzeća i urduženja građana u Beogradu u Srbiji i u regionu imaju potrebu za povremenim angažovanjem radnika „sa strane“. Svi poslovi koji nisu u opisu radnog mesta zaposlenih, odnosno zaposleni nemaju vremena da se bave ovog puta  ne moraju ostati nedovršeni. Outsourcing Srbija, business process outsuorcing (BPO), (autsorsing u Srbiji) odnosno povremeno angažovanje radnika ili konsultanata postaje sve popularniji vid saradnje između preduzeća.

outsourcing srbija autsorsing srbija

Nudimo Vam širok spektar podrške: od proizvodnje i obrade video sadržaja i fotografije  do video prezentacija, dokumetacije, upload-a i arhiviranja. Od pisanja novog projekata  do event marketinga. Od održavanja kontakata sa postojećim i novim klijentima do prodaje, logistike i dostave. Od poslovne korespondencije i pisanja tekstova za web sajt do online shopa i ažuriranja porudžbina.  Od lektorskih i prevodilačkih usluga do pisanja stručnih tekstova, dizajna i pripreme za štampu…

Prednost zvana outsourcing Srbija za Vas znači manje troškova i manje obaveza prema zaposlenima, dok plaćanje preko računa bez PDV za mnoga pravna lica predstavlja pogodnost.

Obratite se nama kada su u pripremu sajmovi, prezentacije, godišnji odmori, vremenske i tehničke nepogode, praznici i slični periodi u kojima Vam je hitno porebna stručna i motivisana radna snaga. Prema mnogim istraživanjima Outsourcing u Srbiji ima veliku perspektivu.

Call Now Button