ZOOM APLIKACIJA (ZUM)-tehnička podrška

zoom aplikacija

Verovatno ste jedna od mnogo osoba koja trenutno radi od kuće ili vam je jednostavno potrebna Zoom aplikacija zbog uslova izazvanih pandemijom koronavirusa, kao i da ste se brzo upoznali sa ovim popularnim softverom za video-konferencije.

Zoom aplikacija je prilično jednostavna za korišćenje. Dovoljno je kliknite na Zoom link koji ste dobili u mejlu ili na Viber grupi i vaš sastanak će se automatski pokrenuti. Ako nemate instaliranu aplikaciju Zoom, tom prilikom uređaj će vam sam tražiti preuzimanje i instaliranje. Brzo je i jednostavno, što omogućava da se i osobe koje nemaju baš puno znanja o tehnologijama snađu.

U prilici smo da mikrofonima ili bubicama ozvučimo više učesnika u sastanku i da prenosimo vaš događaj sa više kamera sa bilo koje lokacije za koju se odlučite. Preporuka je da na tom mestu postoji internet pristup ili da je bar omogućen domet 4G mreže. Možete imati uživo uključenja od vaših sagovornika odnosno učesnika u sastanku.

Ubacite Power Point prezentaciju ili druge slike, video snimke ili muziku u vaš live stream i pratite pisane komentare učesnika. Ovaj audio-video sadržaj se u isto vreme može snimati, tako da vam ostaje mogućnost naknadne obrade i postavljanja materijala na društvene mreže, a može paralelno teći i na vašim društvenim mrežama.

Sve pomenuto ćemo za vas organizovati uz besplatnu obuku i iznajmljivanje opreme. Idealno za online edukaciju, poslovne simpozijume, nastupe umetnika, pres konferencije i poslovanje u ograničenim uslovima kretanja.

Organizovujemo dakle sve vrste online događaja iz oblasti marketinga, poslovnih prezentacija, sporta, edukacije, seminara, koncerata ili pozorišnih predstava. Ukoliko vam je potrebno tehničko vođenje, pomoć oko obuke vas i učesnika, video miksovanja više kamera u live stream-u, podešavanja mikrofona i kontrola kvaliteta tona, puštanja slajdova, videa ili muzike u live stream – dozvolite da vam ponudimo tehničku podršku. Ovaj sadržaj možete direktno objaviti na vašoj Facebook ili YouTube stranici ili snimiti pa uz naknadnu obradu materijala kasnije postaviti na iste. Budite u toku i ostanite kod kuće.

Posetite našu Instagram stranicu.

Za potrebe humanitarnih i zravstvenih organizacija pružamo besplatnu podršku.

 

Call Now Button